Wat kan ik voorafgaand aan een uitvaart voor u betekenen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorgesprek

In het voorgesprek praten we over uw wensen en keuzes met betrekking tot de uitvaart. Uw wensen breng ik in kaart, zodat u ook aanpassingen kunt aanbrengen wanneer dat nodig is.  Neem vrijblijvend contact met ons.

Uitvaartcodicil

Je uitvaart vooraf regelen met een uitvaartcodicil van de Uitvaartregisseur. Op een bepaald moment wilt u uw ideeën en wensen vastleggen op papier. Voor uzelf maar vooral voor uw naasten. Een uitvaartcodicil met daarin opgenomen uw wensen ten aanzien van de uitvaart kan u daarbij helpen. Dit codicil kunt u opvragen bij de Uitvaartregisseur.

Herdenken

Wilt u in alle rust praten over gedenkobjecten (grafbedekking, urnen en sieraden)  neem dan gerust contact op met de Uitvaartregisseur

Ongeneeslijk ziek

Is iemand ongeneeslijk ziek, dan kan het waardevol zijn, voor de persoon zelf en voor de naasten, wanneer er een gesprek bij leven plaatsvindt. Tijdens het gesprek kunnen we het hebben over uw of zijn of haar wensen. Over de belangrijke momenten in het leven en over dat wat nog gezegd zou moeten worden tijdens de uitvaart en de sfeer van de ceremonie. Ook kunnen wij een levensboek met u samenstellen.

Levensboek

Uw persoonlijke ervaringen en geschiedenis vastleggen in een levensboek?
In het levensboek worden persoonlijke verhalen opgetekend. Het boek vult zich met foto’s, teksten en plaatjes, maar ook een stamboom en andere documenten. Een mooie nalatenschap voor uw dierbaren. Het levensboek kan ook op beeld worden opgenomen. Levensboek of beeldportret, alle twee een mooie herinnering voor familie en vrienden.

Relatielidmaatschap

Relatieleden van de Uitvaartregisseur krijgen een korting op de kosten van een gemiddelde uitvaart. Dit lidmaatschap kost u niets. U wordt bovendien op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op uitvaartgebied.